Rejseregler

GRUPPEREJSER

Bestilling
Grupper på over 15 personer skal bestille en grupperejse senest 10 hverdage før rejsen

Rejser man på straksbillet, skal man blot være i besiddelse af billetten inden afgang.

Det er kun muligt at bestille en grupperejse til FynBus’ busser. Ved rejser med tog skal man henvende sig til DSB.

Der er plads- og rejsegaranti med en bestilt grupperejse, ikke med en straksbillet. Ud- og hjemrejse skal bestilles separat. FynBus kan henvise større grupper til at benytte flere afgange.

BEMÆRK: DSBs lejrskolebilletter er ikke gyldige i busser. En lejrskolegruppe skal derfor bestille en gruppebillet eller købe billet i bussen.

Gyldighed
Gruppebilletter er gyldige til det antal rejsende og den rejseplan (ruter og afgangstidspunkter), der er angivet på billetten.

Straksbilletter er gyldige til én rejse for det angivne antal rejsende på den bestilte strækning i 2 timer fra det tidspunkt, billetten er bestilt til.

Gruppebilletter og straksbilletter skal skrives ud og medbringes på rejsen. Der må ikke ændres i bestillingens udseende eller indhold.

Pris
Prisen svarer til 50 % af enkeltbillet-prisen pr. person. Hver betalende voksen kan gratis tage to børn under 12 år med, og hvert betalende barn kan tage et barn under 12 år med. Den pris, som du får oplyst, tager højde for reglen om gratis børn.


Betalingsmåde
Billetten betales via en faktura, som FynBus udsender elektronisk.

Kontrol
Billetten skal opbevares under hele rejsen og skal kunne vise på forlangende af chaufføren eller kontrolløren. Ved rejse uden gyldig billet, afkræves en kontrolafgift ved en eventuel billetkontrol.

Annullering
Hvis man ikke ønsker den bestilte grupperejse, skal man henvende sig til FynBus for at annullere den.

 

Har du brug for hjælp?

Støder du ind i problemer med brugeroprettelse eller bestilling, kan du kontakte os på tlf. 30 67 44 23 (mellem kl. 9-15 mandag-torsdag og 9-13 fredag) eller e-mail: Grupper@fynbus.dk

Post kan sendes til:
FynBus
Dannebrogsgade 10
5000 Odense C

 

Vilkår og betingelser