Vejledning

På denne side kan du bestille heldagsbilletter og grupperejser med FynBus. Siden kan både benyttes af private grupper og af skoler, børnehaver og lignende institutioner.

Er det første gang, du bestiller en grupperejse, skal du oprette dig som bruger her på siden. Du skal bl.a. oplyse EAN eller CVR-nummer. Det er kun nødvendigt at oprette sig én gang.

Ønsker du at bestille gratisrejser for en skole eller anden institution, så opret dig som bruger i god tid, da vi skal godkende institutionen til gratisrejser. Benyt venligst samme brugerprofil til alle bestillinger fra skolen, og bed sekretæren eller lign. om at sende billetten videre. Under bestillingen skal du angive en kontaktperson for den enkelte rejse.

Støder du ind i problemer med brugeroprettelse eller bestilling, kan du kontakte os på tlf. 30 67 44 23 (mellem kl 9 og 15 man-tors., 9 og 13 fredag) eller e-mail: Grupper@fynbus.dk

HELDAGSBILLETTEN

En heldagsbillet koster 50 kroner for én rejsende og gælder til en rejse med Fynbus' busser på hele Fyn og Langeland på den valgte dato, dog ikke i natbusser. Den kan fx laves til ansatte eller brugere, der skal forsynes med en billet.

Du kan betale med betalingskort eller med en elektronisk faktura.

Billetten kan kun bruges af den person, den er udstedt til. Den kan enten printes eller vises til chaufføren på en smartphone/tablet.

Billetten er kun gyldig sammen med ID. Tilladte typer ID er: Visa, Eurocard, Mastercard, asylsøgerkort, personlige rejsekort, kørekort, pas eller sundhedskort. 

STRAKSGRUPPEBILLETTER

Hvis I er 3-15 personer, kan I bestille en straksgruppebillet.

Ved en straksgruppebillet bestiller du en billet fra et rejsemål til et andet, som er gyldig i 2 timer fra det ønskede tidspunkt.

Ud- og hjemrejse skal du bestille separat.

 

GRUPPEREJSER

Du kan bestille en grupperejse for mellem 16 og 75 personer. Rejsen skal bestilles senest 10 dage før, så vi kan vurdere, om der skal sættes en ekstra bus ind.

Vi giver plads- og rejsegaranti med en grupperejse. Ud- og hjemrejse skal du bestille separat.

Ved bestilling skal du indtaste, hvor I skal rejse fra og til, samt hvornår I gerne vil afsted. Du skal indtaste det fulde antal børn og voksne, der skal med på turen.

Tryk på knappen ’Vis rejseforslag’. Vælg den rejse du ønsker. Når rejsen er valgt, går du automatisk til betaling.

Kvitteringen og billetten sendes til den mail-adresse, som du/institutionen er oprettet med.

Skal I rejse med bybusserne i Odense, kan vi eventuelt indsætte en ekstra bus på den ønskede afgang. På de regionale ruter kan vi eventuelt indsætte en ekstra bus på den ønskede afgang, men kun for betalende grupper.

 

PRIS

Prisen på både grupperejser og straksgruppebilletter svarer til 50 % af enkeltbillet-prisen pr. person. Hver betalende voksen kan gratis tage to børn under 12 år med, og hvert betalende barn kan tage et barn under 12 år med.

Den pris, som du får oplyst, tager højde for reglen om gratis børn. Du skal derfor bare oplyse det faktiske antal rejsende i de forskellige antal aldersgrupper.

En heldagsbillet koster 50 kroner for én person.

 

Gratis rejser for skoler og dagtilbud

Skoler og dagtilbud kan rejse gratis i grupper på op til 29 personer.

For at rejse gratis, skal rejsen foretages mellem kl. 8 og 14 eller mellem 17 og 07 på hverdage. I weekenden kan skoler og dagtilbud rejse gratis hele døgnet.

For at rejse gratis, skal rejsen bestilles her på siden. Når du kommer til betaling, køber du turen til 0 kr.

Er I 3-15 rejsende, så kan I bestille en straksgruppebillet og køre gratis. Hvis I er mere end 15 rejsende, der ønsker at rejse gratis, skal I bestille en grupperejse her på siden mindst 10 dage i forvejen.

 

Vilkår og betingelser