Vejledning

På denne side kan du bestille grupperejser med FynBus. Siden kan både benyttes af private grupper og af skoler, børnehaver og lignende institutioner.

Er det første gang, du bestiller en grupperejse, skal du oprette dig som bruger her på siden. Du skal bl.a. oplyse EAN eller CVR-nummer. Det er kun nødvendigt at oprette sig én gang.

Ønsker du at bestille gratisrejser for en skole eller anden institution på Fyn eller Langeland, så opret dig som bruger i god tid, da vi skal godkende institutionen til gratisrejser. Benyt venligst samme brugerprofil til alle bestillinger fra skolen, og bed sekretæren eller lign. om at sende billetten videre. Under bestillingen skal du angive en kontaktperson for den enkelte rejse.

Fra 1. juni 2017 erstatter denne side rekvisitioner, StorkundeKVIKkort, UUO-kort, brobygningsbilletter og billetter til særlige kunder betalt af 3. part (fx fængsler og andre institutioner).

Støder du ind i problemer med brugeroprettelse eller bestilling, kan du kontakte os på tlf. 30 67 44 23 (mellem kl. 9-15 mandag-torsdag og 9-13 fredag) eller e-mail: Grupper@fynbus.dk

 

STRAKSGRUPPEBILLETTER

Hvis I er 3-15 personer, kan I bestille en straksgruppebillet.

Ved en straksgruppebillet bestiller du en billet fra et rejsemål til et andet, som er gyldig i 2 timer fra det ønskede tidspunkt.

Ud- og hjemrejse skal du bestille separat.

 

GRUPPEREJSER

Du kan bestille en grupperejse for mellem 16 og 75 personer. Rejsen skal bestilles senest 10 dage før, så vi kan vurdere, om der skal sættes en ekstra bus ind.

Vi giver plads- og rejsegaranti med en grupperejse. Ud- og hjemrejse skal du bestille separat.

Ved bestilling skal du indtaste, hvor I skal rejse fra og til, samt hvornår I gerne vil afsted. Grupperejser kan foretages i tidsrummet 9-14 og 17-07 på hverdage. I weekenden kan grupperejser foretages hele døgnet.

Du skal indtaste det fulde antal børn og voksne, der skal med på turen.

Tryk på knappen ’Vis rejseforslag’. Vælg den rejse du ønsker. Når rejsen er valgt, går du automatisk til betaling.

Kvitteringen og billetten sendes til den mail-adresse, som du/institutionen er oprettet med.

Skal I rejse med bybusserne i Odense, kan vi eventuelt indsætte en ekstra bus på den ønskede afgang. På de regionale ruter kan vi eventuelt indsætte en ekstra bus på den ønskede afgang, men kun for betalende grupper.

 

PRIS

Prisen på både grupperejser og straksgruppebilletter svarer til 50 % af enkeltbillet-prisen pr. person. Hver betalende voksen kan gratis tage to børn under 12 år med, og hvert betalende barn kan tage et barn under 12 år med. Den pris, som du får oplyst, tager højde for reglen om gratis børn.

 

Gratis rejser for skoler og dagtilbud

Skoler og dagtilbud, der er beliggende på Fyn og Langeland, kan rejse gratis i grupper på op til 75 personer. (Gælder kun for regionalbusser på hele Fyn og Langeland, samt bybusser i Odense Kommune)

Bestiller der gratisrejser på lokalbusser, kan der max. bestilles til grupper på op til 29 personer.

Følgende regler er gældende for at benytte gratis rejser:

Grupper op til 29 personer kan rejser gratis mellem kl. 8 og kl. 14 (senest afstigning kl. 14.00) eller mellem 17 og 07 på hverdage. I weekenden kan skoler og dagtilbud rejse gratis hele døgnet. Der indsættes IKKE ekstra busser mellem kl. 8 og 9 og mellem kl. 13 og 14.

Grupper på over 29 personer og op til 75 personer kan rejse gratis mellem kl. 9 og 13 (senest afstigning kl. 13.00). Der kan evt. indsættes ekstra bus mellem kl. 9 og kl. 13.

For at rejse gratis, skal rejsen bestilles her på siden. Når du kommer til betaling, køber du turen til 0 kr.

Er I 3-15 rejsende, så kan I bestille en straksgruppebillet og køre gratis. Hvis I er mere end 15 rejsende, der ønsker at rejse gratis, skal I bestille en grupperejse her på siden mindst 10 dage i forvejen.

Vær opmærksom på: Når I opretter jer, skal der gå 24 timer inden I bestiller en gratisrejse, da man som skole eller institution først skal være godkendt til gratisrejse.

 

 

Vilkår og betingelser