FynBus

Vejledning

På denne side kan du bestille heldagsbilletter og grupperejser med FynBus. Siden kan benyttes af grupper med cvr- eller EAN-nummer og af skoler, børnehaver og lignende institutioner.

Er det første gang, du bestiller en grupperejse, skal du oprette dig som bruger her på siden. Du skal bl.a. oplyse EAN- eller CVR-nummer. Det er kun nødvendigt at oprette sig én gang.

Støder du ind i problemer med brugeroprettelse eller bestilling, kan du kontakte os på tlf. 63 11 51 01:

Mandag 10 -12 + 13-17

Tirsdag: 10-12 + 13-16

Onsdag er lukket for henvendelser

Torsdag 9-12 + 13-16

Fredag: 10-12 + 13-15

eller email: grupper@fynbus.dk

 

GRATISREJSER FOR SKOLER OG DAGTILBUD PÅ FYN OG LANGELAND 

Ønsker du at bestille gratisrejser for en skole eller anden institution, så opret dig som bruger i god tid, da vi skal godkende institutionen til gratisrejser. Benyt venligst samme brugerprofil til alle bestillinger fra skolen fx skolesekretæren, og bed sekretæren eller lign. om at sende billetten videre til din mail. Under bestillingen skal du angive en kontaktperson for den enkelte rejse.

Læs mere om reglerne for gratisrejser på FynBus.dk/gratiskoersel 

 

 

STRAKSGRUPPEBILLETTER

Er I 3-15 personer, kan I bestille en gratis straksgruppebillet. Der gives ikke pladsgaranti, når I rejser på en straksgruppebillet. Det er chaufføren, der afgør, om der er plads i bussen eller ej.

Straksgruppebilletten skal blot bestilles, inden I rejser.

Når I bestiller en straksgruppebillet, bestiller I en billet fra et rejsemål til et andet, og den er gyldig i 2 timer fra det ønskede tidspunkt. Husk, at der skal bestilles både ud- og hjemrejse.

 

GRUPPEREJSER

Du kan bestille en grupperejse for mellem 16 og 75 personer. Rejsen skal bestilles senest 10 hverdage før ønsket rejsetidspunkt, , så vi har mulighed for eventuelt at sætte en ekstra bus ind. For at bestille en grupperejse skal man have et EAN-nummer eller cvr-nummer. Vi giver plads- og rejsegaranti med en grupperejse. Ud- og hjemrejse skal du bestille separat.

Ved bestilling skal du indtaste, hvor I skal rejse fra og til, samt hvornår I gerne vil af sted. Du skal indtaste det fulde antal børn og voksne, der skal med på turen.

Tryk på knappen ’Vis rejseforslag’. Vælg den rejse du ønsker. Når rejsen er valgt, går du automatisk til betaling.

Kvitteringen og billetten sendes til den mail-adresse, som du/institutionen er oprettet med.

 

HELDAGSBILLETTEN

En heldagsbillet koster 50 kroner for én rejsende og gælder til en rejse med Fynbus' busser på Fyn og Langeland samt Letbanen i Odense på den valgte dato. Dog ikke i natbusser. Den kan fx laves til ansatte eller brugere, der skal forsynes med en billet.

Du kan betale med en elektronisk faktura.

Billetten kan kun bruges af den person, den er udstedt til. Den kan enten printes eller vises til chaufføren på en smartphone/tablet.

Billetten er kun gyldig sammen med ID. Tilladte typer ID er: Visa, Eurocard, Mastercard, asylsøgerkort, personlige rejsekort, kørekort, pas eller sundhedskort. 

  

PRIS

Prisen på både grupperejser og straksgruppebillet svarer til 50 % af enkeltbilletprisen pr. person..

Hver betalende voksen kan gratis tage to børn under 12 år med, og hvert betalende barn kan tage et barn under 12 år med. Den pris, som du får oplyst, tager højde for reglen om gratis børn. Du skal derfor oplyse det faktiske antal rejsende i de forskellige antal aldersgrupper.

En heldagsbillet koster 50 kroner for én person.